Busy like a bie!

Inte riktig upptagen...

Jag har bara inte haft tillgång till dator och blogg.se appen funkar inte! Så det är bara när min pappa kommer hem som jag kan använda dator. Vi ska sen skaffa mig en egen dator. Helst vill jag ha en mac för jag är mest van vid dem och dem är super! 
 
Men det kommer bli svårt med uppdateringen för jag ska iväg imogon hela dagen! Vi ska åka ut med båten och ha en familje utflykt. Kommer behöva gå upp tidigt ( kanske runt 8...) och vi ska sen åka iväg. '
 
Idag så vaknade jag HALV 1 och för mig är det rekord! haha, men jag orkade verkligen nästan inte göra någonting. Men jag kollade på The twilight saga: Eclipse med mina små syskon. Men sedan gick vi ut och jag filmade lite. Fick ihop en bra video också. Men när vi kom tilbaka så kollade vidare på filmen och åt paj. :)
Sen så kom min mamma hem och hon gjorde mat till oss. Medans vi åt så kollade vi klart på filmen.
 
Nu ska jag snart göra mig i ordning och sova. Men jag kommer inte kunna sova 

Min vackra syster

 

Don´t wake me up from the night


Ont

Har lite ont på. Min höga sida av magen men jag är glad att det inte är blindtarmen. Hade förut ont men då var det båda sidorna. Jag har faktiskt ingen aning vad jag ska göra idag. Kommer troligtvis bli en promenad och kolla på film dag. Har ätit frukost för en timme sen. Vet ni vilken lyx jag har om jag sover till 10?! Brukar oftast sova till 9 men idag var det halv elva och jag är så glad för att jag sovde ut. Det är något fel med blogg.se appen så jag kan inte blogga från den. Därför ett till bildlöst inlägg.

iPaden

Skriver just nu på iPaden så det blir ett bildlöst inlägg.
Jag kom hem igår från Gålö. Jag tog tåget och sedan var jag hemma med min mamma. Vi åt jordgubbar med glass till middagen och kollade på finalen av top model all stars.

Ska snart till mormor och äta middag med mamma. Vi ska äta morfars kända våfflor! :)

Hemma och snart iväg!

Jag kom hem för en timme sen och då ringde pappa och frågade om jag ville följa med till gålö ( kommer skriva i ett inlägg inom en snar framtid vad det e). Jag visste inte då om jag ville men jag skulle i alla fall inget att göra imorgon så jag tänkte att jag kunde följa med. Men om det händer en sak så åker jag hem. Annars kommer jag hem på torsdag. Min morfar fyller år då och sedan så kommer dem att åka iväg i 2 veckor.
Kanske kommer nu bli lite kamera bilder men med tanken på att det är dåligt internet så är det en liten chans på uppdatering. Men ni kommer sen se bilder lite då och då. Måste fortsätta att packa för vi kommer åka om kanske en halvtimme. Min mamma och papp är just nu ute och handla men dem kommer snart förhoppningsvis. God natt och adjö.

På bilden är det från när jag och Bella åkte longbored. Är så himla grym på det.....


Bella

Sitter just nu hos Bella och vi ska snart äta. Eller 45 minuter snarare. Ska berätta mera när jag kommer hem. Tänkte bara uppdatera lite. Har ingen aning när jag ska hem. Håller på att göra ett videoinlägg till Bellas blogg. Ni kan kolla på den.


YES!!!

Jag har nu fått mina högtalare! Jag hade likadana men sedan så fick min mamma dem för jag hade då ingen användning av dem men sen skulle jag få nya. Det har nu gått ungefär några månader men det var en bra väntan. Har just ny lyssnat på Belive. Har lyssnat nu på hela och den äger!!! Love!!!


God morgon!

Har just vaknat och äter frukost. Ganska lugnt med tanken på att det är bara jag, min storasyster och min mamma som är hemma. Min mamma sitter uppe oc håller på med iPaden och min syster sover.
Lyssnar på Belive. Jag tror det finns ingen låt som man verkligen säger BLÄ till. Jag har just nu kommit till beauty and a beat. Super bra!
Ska snart fortsätta att ta det lugnt och lyssna på låtarna. Tror faktiskt jag kommer att städa och sen bara tar det lugnt. Vi får se.


Belive

Alla som har spotify kan nu lyssna på Justin Birbers nya album Belive. Alla i svergie som har förhandbokat på cdon har redan fått den. Jag säger bara suck on that USA. Alla dem får den 19 juni!! Jag är själv en beliber men ingen jätte stor. Jag respektera han och hans musik och gillar hans musik. Skit fint att han gjorde Be Alright till Selena Gomez. Gillar också Maria mest för hans utryck hur mycket det har påverkar honom och hur det var för honom. Mina favoriter jag har hittills lyssnat på är All Around The World, Be Alright, Belive, Maria och As Long As You Love Me. Har inte hunnit lyssna på hela skivan. Får bli projektet imorgon.

 


Dagens outfite

Jeans jacka: levi's
Linne: New Yorker
Tröja: HM
Shorts: New Yorker
Skor: fejk convers


Snow White

Har precis kommit hem från bion. Kollade på snow white and the huntsman. Alla som inte har sett den, ni måste se den! Älskar kristen stewert för man ser inte Bella Swan utan man se kristen vilket är jättebra.
Det blev ingen Bella ikväll eller imorgon men jag ska se henne med Chrille och Alice på söndag. Har tagit det ganska lungt idag och solat lite. Imorgon kommer jag troligtvis städa lite i mitt rum och kanske hjälpa till ett kalas. Vi får se.

Jag kommer ha svårt med tillgång till dator så ni kommer se bilder från iPhonen. Men nu ska jag försöka sov eller kolla på lite saker i mobilen.

godnatt och dröm er bort till sagornas värld! <3


Djurgårds båten

Fotograf: Alice
Redigering: Jag

5 Juni 2012

Som jag skrev för ungefär en vecka att vi var på en utflykt inne i stan. Det var ganska
kul faktiskt. Några fler foton kommer snart.

Parad


Kungsträdgården

Efter skolavstultningen så åkte jag, Alice, Chrille och Hanna in till stan. Där köpte vi lite godsaker och
sedan så gick vi till kungsträdgården där vi åt och pratade. Sedan gick vi till en liten park en bit därefter och satt oss ner och prtade mer.

Skolavslutningen


Dem här bilderna tog jag när vi skulle sluta och när vi hade
just slutat. Världens bästa känslan när man slutar!!! WHIO!!

Skolavslutning idag!

YES YES!!!
Idag har jag skolavslutning och sen är det SOMMARLOV!!!
Jag känner att det här kommer bli en bra sommar! Kommer träffa tjejerna nu också under sommaren. Förra sommaren sa vi inget till varandra men nu kommer det bli bättre!!
Jag ska börja göra mig i ordning och sedan ska jag åka iväg. Jag ska ungefär samma outfite som igårmen istället för rött linne och röda convers så har jag rosa linne och svara balerina. Men jag får se hur det blir men just nu så tror det blir samma som igår fastjag har vädrat dem så att dem är rena.
Nu måste jag chilla iväge så att jag sen inte kommer försent till sista skoladagen. :)
En gamaml bild från somras.

Outfiten för idag!

Dålig Kvalitet
Linne-Gina Tricot
Svart tröja-New yorker
Shorts-New Yorker
Ring- Glitter
Halsband-Glitter
Örhängen-Glitter
Armband- Från Peru
Skor- Höga fejk Convers

Studenten

Nu ( eller snarare för 10 timmars sen) tog min syster studenten!
JAg såg hur glad hon blev när hon sprang ut och bara skrek!
HAr prices överfört bilderna så det är inte redigerat så ni får nöja er med en oredigerat men även snygg bild!

Planer för veckan.

Så här ser mina planer ut för den här fina veckan:
Tisdag:
Min storesyster tar studenten! Jag ska kolla på utspringet och sen så ska vi fira hemma hos oss för att hon tar studenten. Massor av vänner till henne och familjen kommer att komma och så blir det mat och fika såklart. Kommer att då visa min outfite som jag hade på mig.
Onsdag:
Skolavslutning. Börjar typ en halvtimme senare och sen så slutar vi efter en timme. Jag vet inte vad jag kommer göra därefter. Kanske hita på något med tjejerna men jag vet inte. Vi har inte riktigt planera något.
Kommer chockerande (tror jag.. :P) INTE har en klänning på mig utan jag komme rha shorts. Mer kan jag inte säga men ni kommer se mycket av outfiten imorgon (tisdag) för jag kommer ha liknade kläder på min systers student.
Torsdag:
Ingen anning. Vet int ehur jag ska faktiskt fira mitt första sommarlovsdag. Kanske blir det att hitta på något roligt med familjen eller med kompiserna. Jag har faktiskt ingen aningvad jag kommer att göra denna dag. JAg kommer förhopningvis också träna lite gran förhopningvis.
Fredag:
Jag kommer träffa min kära vän Bella! Har typ inte sett varandra på 1 månad men vi såg en snabbis på tågstationen. Vi kommer troligtvis hitta på något kul. Vi kanske bara hänger eller så går vi till något ställe, inte vet jag! Sen så ska jag kanske sova över där, jag får höra med henne på torsdag om hur vi gör faktiskt.
Lördag:
Kommer att vara med Bella här med och bara hänga. Kanske bada eller träffa hennes vänner. Eller, jag vet vilka dem flesta är men dem är inte riktig mina vänner kan man säga. Sen kommer jag nog att åka hem på kvällen. Förhopningsvis sent...
Söndag:
Har ingen anning vad jag ska göra på söndag heller. Med tanken på att det är vilodagen så kommer jag troligtvis slappa och faktiskt vila. Men jag kommer också att träna. Måste verkligen bli mycket bättre på det.

Ja, det hä är mina planer för den här veckan. Det kanske blir lite ändringar men man vet aldrig. Kanske jag kommer att enbart träna och bli ett trän freack!? :P
Ska nu låta min lillesyter får datorn. Snodde den en stund för jag verklign bhövde den. Jag måste ju blogga.
Kommer förhopningsvis blogga innan jag åker iväg imorgon. Såklart kameran kommer vara vid min sida och jag kommer verkligen fota!!
image description
Kan sluta med inlägget med en härlig bild på Bella!

Ny design, ny start! Och....

Det här är mitt 100 inlägg!!!!
Wiho!
Jag är så stolt över att säga att jag ha gjort 100 inlägg! Det känns så mycket men det är faktiskt inte så mycket. Men jag är så himla glad över designen och är bara glad! Ska sen fixa små saker som jag måste ordna. Katergorierna, kommentarerna och rubrikerna. Men det har jag inte tid med just nu.
Men med den här nya designen kommer även en ny start! Jag ska bli bättre och jag kommer att skriva mer och inte bara om foto. Tankar, mode och kanske ska ibland också ha lite tips ibland.
Jag har stora planer för bloggen men det gäller att bara hitta tid.

MIN FÖRSTA BILD PÅ BLOGGEN!

Mobilblogg

Bloggar just nu från mobilen. Sk strax sova och vakna till idag da. Lyssnar på princess of china by coldplay ft rihanna. En väldigt annorlunda lät men den äger!
Hedern är strax klar. Är väldigt nöjd med den. Sen ska det små fixas på bloggen och så vidare. Har inte så mycket att säga. Ska sen köpa avslutnings skor och sen ska jag till mormor och hon ska hjälpa mig med min klänning som jag ska låna av min storesyster. Hon är verkligen den bästa storasystern man kan ha.

Godnatt!

På den första bilden är en smothiee jag gjorde. Ska kanske berätta receptet...
Den ändra är på mig nu typ.

 


Old

Jag sitter just nu hemma hos Linda! Vi pratar om verkligen allting. Swkolan, hur vi mår, vad vi ska göra under sommarern och snackar bara. Det är verkligen skönt att kunna verkligen snacka om allt möjligt med en kompis och inte behöver tänka på vad man säger för hon dömer inte. Som tur så är alla mina vänner och det är därför dem är verkligen underbara! Kanske borde hålla till mig vid ett ämne.....
Iallafall, har lite nya planer för bloggen. Ny design och nya katergorier kommer trolgvis upp snart inom en vecka. Designen kommer upp ikväll eller imorgon. Jag måste välja bild och hur den ska se. KOmmer behöver lite hjälp såklart. Det är därför jag älskar internet!
Ska nu försöka vara social med Linda. Det var faktiskt hennes ide att jag skulle göra ett inlägg. Hon säger att jag gör för få inlägg. Ska bli betydligt bättre.
Kommer upp ett inlägg ikväll troligtvis!

Skolan

Sitter i skolan och diskutera saker med Chrille. Alice ska komma snart ( tror jag) och Hanna ä på studentmottagning. Känns lite onödigt att vara i skolan just nu med tanken på att jag gör inget. Hehe. Men jag är klart med allt och jag Chrille och kanske Alice ska vara i disken. Wiho. Nej, men jag slipper då 8:an tack och lov. Ska nu vara lite social och prata vidare med Chrille om verkligen allting. :)


Operation dagsverk

Igår så hade vi operation dagsverk. Varje läsår så är vi ledig en dag och vi ska då jobba. Man kan sälja kakor eller hjälpa en föräldrar. Man ska på något sätt få ihop minst 100 kronor. Pengarnagår sedan till en organisation som hjälpar barn i något land. Den här gången så var det gatubarn i Zambia.Jag gjorde det här onsdagså man kan säga att jag var ledig. Ganska skönt. Det är väldigt roligt att kunna bidrar med något lite.


Bra Dag!

Idag har det varit en riktigt bra dag!
Alla 7:or på min skola åkte in till Stockholm Södra och så skulle vi göra uppgifter. Jag, Hanna, Chrille och Alice papper blåste iväg så vi roade oss. Åkte båten till Djurgården och sen därifrån spårvangnen till Kungsträdgården. Vi gick på Donken 2 gånger. Vi är små tjockisar. Hehe...
Jag hittar inte min dumma sladd så ni kan inte få några bilder. :(
Men jag ska leta efter den och hoppas den kommer springade till mig. :)

JAG VILL RESA!!

Jag vill resa nu!!!! Jag vill åka till alla dem här stora städerna! NY och London. Jag vill dit! Jag vill utforska världen och bara var ung och dum! Se alla världens hörn, se olika kulturer.

 


Gud vad dåligt!

Gud vad jag är dålig på att blogga. Jag verkligen suger! Men som tur så kommer det bli troligvist bättre! Har varit hos kuraton och snackat. Snart har vi redovisning i so. Är sjukt nervös men det kommer nog att gå bra!


RSS 2.0