Planer för veckan.

Så här ser mina planer ut för den här fina veckan:
Tisdag:
Min storesyster tar studenten! Jag ska kolla på utspringet och sen så ska vi fira hemma hos oss för att hon tar studenten. Massor av vänner till henne och familjen kommer att komma och så blir det mat och fika såklart. Kommer att då visa min outfite som jag hade på mig.
Onsdag:
Skolavslutning. Börjar typ en halvtimme senare och sen så slutar vi efter en timme. Jag vet inte vad jag kommer göra därefter. Kanske hita på något med tjejerna men jag vet inte. Vi har inte riktigt planera något.
Kommer chockerande (tror jag.. :P) INTE har en klänning på mig utan jag komme rha shorts. Mer kan jag inte säga men ni kommer se mycket av outfiten imorgon (tisdag) för jag kommer ha liknade kläder på min systers student.
Torsdag:
Ingen anning. Vet int ehur jag ska faktiskt fira mitt första sommarlovsdag. Kanske blir det att hitta på något roligt med familjen eller med kompiserna. Jag har faktiskt ingen aningvad jag kommer att göra denna dag. JAg kommer förhopningvis också träna lite gran förhopningvis.
Fredag:
Jag kommer träffa min kära vän Bella! Har typ inte sett varandra på 1 månad men vi såg en snabbis på tågstationen. Vi kommer troligtvis hitta på något kul. Vi kanske bara hänger eller så går vi till något ställe, inte vet jag! Sen så ska jag kanske sova över där, jag får höra med henne på torsdag om hur vi gör faktiskt.
Lördag:
Kommer att vara med Bella här med och bara hänga. Kanske bada eller träffa hennes vänner. Eller, jag vet vilka dem flesta är men dem är inte riktig mina vänner kan man säga. Sen kommer jag nog att åka hem på kvällen. Förhopningsvis sent...
Söndag:
Har ingen anning vad jag ska göra på söndag heller. Med tanken på att det är vilodagen så kommer jag troligtvis slappa och faktiskt vila. Men jag kommer också att träna. Måste verkligen bli mycket bättre på det.

Ja, det hä är mina planer för den här veckan. Det kanske blir lite ändringar men man vet aldrig. Kanske jag kommer att enbart träna och bli ett trän freack!? :P
Ska nu låta min lillesyter får datorn. Snodde den en stund för jag verklign bhövde den. Jag måste ju blogga.
Kommer förhopningsvis blogga innan jag åker iväg imorgon. Såklart kameran kommer vara vid min sida och jag kommer verkligen fota!!
image description
Kan sluta med inlägget med en härlig bild på Bella!

Kommentarer
Postat av: bella

FY FAN VAD FUL! <3

2012-06-14 @ 01:48:21
URL: http://bellazzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0