God natt!


När jag vaknar från en mardröm:


10 saker ni inte visste om mig (Kanske)

1. Jag har två systrar och en bror.
2. Jag har en anna verison av Dyslexi. Jag har inte tillräkligt svårt för att ha dyslexi men jag har svårigheter.
3. Har inte haft en pojkvän sen 3:an.
4. I 4:an och 5:an så var jag "klassens nörd". 
5. Jag älskar musik, sjunga och att dansa! Kan inte gå under en dag utan att ha gjort det!
6. Har släktingar i Italien och Peru.
7. Kan svenska, engelska och läser spanska. Kan pyttelitte Franska pch typ 3 ord på Italienska. 
8. Simmade i typ 5,6 år.
9. Pratar med mig själv när jag är hemma.
10. Jag ser mig själv som väldigt galen och konstig. " But a telll you a little secret. All the best peopole are" 
 
 
 
 
 

Okej dag

Har haft en okej dag. Vaknade ganska sent, åt frukost, kollade på tv, åt lunch, var i källaren, pluggade och så vidare. Är ganska trött så jag tror jag ska sova snart men ska göra ett inlägg om saker ni kanske inte visste om mig. Min skola, jag, saker jag gillar, saker jag inte gillar. Ska försöka få med allt. :)

Dagen

Har inte gjort så mycket, eller nu ljuger jag.  Jag gjorde mig i ordning och fixade min pastasallad. Sen ordnade jag ett par bilder som jag redigerade som ska till teodok, Det är en teaterförening som finns i Järfälla. Sedan så åkte jag till stan där jag skulle träffa resten av klassen men som tur så möte jag dem på tåget. Sedan så gick alla till trädgården där man fick chilla eller fixa lunch om man behövde. Men jag, Alice, Chrille och Hanna gick till hollister och kollade på kläder. Men sen gick vi till morderna museet och vi fick en visning. Själv tyckte jag att det var väldigt tråkigt. En del saker var roligt men det flesta var inte så intressant som jag hade önskat.
 
Men sedan ringde Linda spontant och frågade om vi ville göra något. Såklart ville jag det! Så jag åkte hem till Linda. När jag kom dit så spelade vi lite sims 3 ( ja, vi spelar det och ja, det är kul! :P) och sedan gick vi ut och hon visade mig bilder från när hon var i turkiet och vi pratade. Sedan kom henne lillesyter, som är bästa vän med min lillesyster, och vi fick varsin chockladboll. Sedan så tog vi bilder när vi åkte sparkcykel. Haha, blev en del bra och komiska bilder på oss. Sedan så sparkade vi fotboll och hållde på att bete oss som fem när vi stor och sparka fotboll och roka rokring medans vi lyssnar på olly murs.. Haha. Gjorde illa oss lite men som tur då har ingen av oss blåmärken av det. ;)

Ska nu skicka över bilderna till teodok och lyssna på olyss murs och bara kolla på några bloggar och sedan gå och lägga mig.

skola imorgon

Men vi ska mest vara inne i stan och gå på musseum.

Mini Park

 

Home!

Kom hem runt halv fyra men jag orkade inte blogga utan jag kollade lite runt på internet och åt middag. Men jag har haft det riktigt kul, så najs att träffa dem innan skolan.
Vi var på mcdonalds och åt en riktig tjock fika. Jag tog en mcflurry jordgubb (rekomendera!), en cola, pommes med bea. Sen år jag lite av Alices muffin som var super god. :D

Sen gick vi till en mini park med bänk och pratade om allt möjligt. Tog också några härliga foton jag tänkte dela med mig. Men just nu, en bild från weheartit!

Tumblr_l4yx1jb3hv1qbr52zo1_500_large

 


På väg till vällingby

Är på väg nu in till Vällingby för att träffa Chrille, Alice och Hanna. Har inte träffat dem på hela sommarlovet så det ska bli kul att träffa dem nu innan skolan. Det ä ganska skönt att vi börjar på fredag. Så man kan säga att vi börjar på måndag, i mitt huvud. :P ska lyssna vidare på musiken. Bloggar när jag kommer hem.


My love

Har just skrivit mitt första kärleksbrev! Bara så att det inte bli några missförstånd, jag har ingen pojkvän och har inte haft en sen trean.

 


Hemma!

Jag kom hem för 3 timmar sen men jag handlade mat till mig och min lillesyter och hyrt filmen Footlose. Jag lagade korvstrogonanoff med makaroner. Nu ska jag redigera lite bilder. Det har glömt att berätta. Jag har fått mitt första officeial fotojobb. Det är till min pappas vandrahem och jag vill gärna bli klart med till så fort som möljligt. 
Tagen med mobilen

På väg

Just nu sitter jag i bilen och lyssnar på musik. Vi är framme om typ 20 minuter så jag överlever. :P men tänkte bara uppdatera lite snabbt. Kommer hem imorgon. Kanske på morgonen eller på eftermiddag. Får se vad jag väljer.


Min udda musik smak!

Tänkte skriva lite om hur min musik smak är. Helt enkelt väldigt skum. Jag kan bara typ lyssna på en sång, album eller artist och sedan tröttnar ut den och hittar något annat. Så skum och udda är jag!  :P
 
Artister?
 Jag har ingen riktig favorit men jag gillar Justin Bieber,Demi lavato och dem tonårs artisterna. Men jag gillar såna där artister som inte gör musik längre. Just nu lyssnar jag typ bara på Jesse McCartney och hans musik. Synd att han inte gör musik men bra att han har börjat med skådespel. 
 
Sång?
Jag gillar såna där populär låtarsom ALAYLM ( Justin) men jag kan också gilla låtar som With me ( Sum41) och Faster ( Matt Nathonson). LÅtar som ingen vet riktigt om som jag älskar.
 
Förebild inom musik?
Jag gillar sångar som har börjat med skådespel som miley, selena, jesse, Justin Timeberlake m.m. Dem har tagit ett steg längre i den branchen och utökat. Lite skumt... 
 

Musikgener?
 ALLA! Jag kan gilla allt! Från ballader till rock. Från det ena till det andra. Jag har väldigt många sidoe men det beror också på vilket humör. 
Glad= Glad musik och upppigande som Justin och Selanas poplåtar.
Ledsen= Deppig musik. Av någon andlingen så mår jag bättre vilket är skumt. :)
 
Tips för bra låtar?
Kolla på fan videos. Så gör jag för att hitta bra låtar. Man kan ta sin favorit serie och så kan man hita skit bra låtar. Ett ovsanligt men också bra. 
För alla som har iPhone: Ladda ner appen SoundHound. Den lyssnar av låten och berätta vad den heter, album, artist och till och med text.
 
Hoppas ni har fått en bra bild om min musiksmak!
 

Monday

Idag har jag inte  gjort så mycket. Har mest tagit det lungt, sätdat, hjälp min lillesyster att baka med henne kompis och släckte en liten liten brand. Ingen skadades och inget gick sönder förutom en bunke och två grytlappar. Men nu kan man säga att man har släckt en brand fast det är inte riktigt e så. 
Men imorgon så ska jag ut till ekuddens vandrahem och vara där under dagen och kanske sova över så det kanske inte blir något uppdatering men kanske slänger in ett inlägg imorgon bitte. 
Ska nu packa och sedan se en bra film och lyssna på musik.

Världens bästa överraskning!

I lördags fick jag världens bästa överraskning!
Dagen innan så sa mamma och pappa att vi skulle upp tidigt för dem hade en överraaskning för oss.
Så, på lördagen så gick vi upp vid åtta och gjorde oss ordningar. Sedan hoppade vi in i bilen och vi åkte in mot stan. Sen så parkerade vi en bit i från bron som går till djurgården. Vi gick litre till och jag ser att vi närmar oss grönan och skansen. vi går då mot grönan och då säger dem överraskningen. VI SKULLE TILL GRÖNAN! Det var så himla kul för dem hade sagt tidigare att vi inte skulle kunna ha råd. Sedan gick vi in och hade deet asgrymt. Det var då också Sommarkrysste så vi kunde se när alla uppträde. Jag väntade i kön till frittfall när Olly Murs uppträde. Kul med lite underhållning under tiden. Men jag åkte fritt fall och det var så läskigt! Jag åkte med min pappa och när vi så skulle prices upp så säger dem typ "nu åker ni 80 meter upp". 80 meter!? Det känns som evigheter innan vi är längst upp. Och sen måste man vänta där uppe innan kameran är redo. Som tur så gjorde vi utan TILT för då skulle jag ha varit död! Nej men sen så åker vi ner och jag blundar såklart nästan hela vägen men jag hör min pappa skrika så in i norden! Så när vi kom ner så skrattade några. Kan ni fatta hur högt han skrikte?
 
Men det var en riktig bra dag. Åt Ben And Jerry som, enligt mig, en av världens godaste glassar. Jag åt också en hel socker vad och såna som har sett gröna lunds sockervaddar fattar hur stora dem är!
Jag kom hem så sent så jag var för trött för att blogga. Men världens bästa överraskning jag har fått av mina föräldrar!
 

SO TRUE

Vet att den sista inte är från lol-sotrue men jag tycker om den!
 

I Whip My Hair


Ny kategori!

Jag har skaffat en ny katergori som heter nya saker/ nyheter! Det är en katergorie där jag kan visa upp nya saker jag har hittat, nyheter för bloggen, jag har köpt, nya saker jag har tesatat och mest såna saker. 
Hoppas ni kommer att gilla den!

Polaroid Bild

Jag har på sista tiden vilja ha en polaroid kamera för att kunna ta ungefär såna här bilder men jag vill ha en äkta och jag tror att det kommer efter att ha köpt ett nytt objetiv. Skulle vilja ha med den när jag ska åka till thailand. Fett coolt att ha såna bilder. 
Men iallafall, jag hittade en webd-kurs på moderskeppet.se som visade hur man kan göra bra polaroid bilder.  Super bra för nu så gör det inget om jag måste vänta lite för nu kan jag göra skit snygga bilder. Kommer troligtvis ser mer av det!

Nyheter för bloggen!

Som ni kan se så har jag varit borta från bloggen. Jag har hållit på med designen och så behövde jag lite tid från bloggen.
Har massvis med bilder jag måste visa men jag har bestämmt mig för att bloggen ska inte längre bara vara en personlig blogg utan en personlig blogg. Då är det lättar att blogga om andra saker.

RSS 2.0